Tjänstemeny

  • Drifts- och verksamhetsanalyser av befintliga organisationer.
  • Ekonomiska och även delvis ergonomiska analyser av befintliga kostverksamheter.
  • Förslag till förändringar samt hjälp vid rekryteringar av nya ledande medarbetare inom kostsektorn.
  • Verksamhetsanpassade utbildningar i bl.a. säljteknik, kundvård, portioneringsteknik, budgetering/kalkylering för ledare inom kostområdet.
  • Ledarskapsutveckling.
  • Konsultstöd i förändringsarbetet samt vid organisationsförändringar.
  • Personalekonomisk rådgivning.
  • Personlig coachning av ledande medarbetare under omstruktureringar så att man på detta sätt kan erhålla en turboeffekt av förändringsprocessen inom kostverksamheten.

I samarbete med Smakrådet, kan vi även erbjuda följande tjänster:

  • Näringsberäkningar av matsedel i befintlig verksamhet
  • Förslag på förändringar som följer Livsmedelsverkets riktlinjer för mat inom förskola, skola och äldreomsorg
  • Kvalitetssäkring av recept
  • Matsedelplanering
  • Fortbildning inom specialkost

Kontakta oss för mer information »