|
Tjänstemeny
- Drifts- och verksamhetsanalyser av befintliga organisationer.
- Ekonomiska och även delvis ergonomiska analyser av befintliga kostverksamheter.
- Förslag till förändringar samt hjälp vid rekryteringar av nya ledande medarbetare inom kostsektorn.
- Verksamhetsanpassade utbildningar i bl.a. säljteknik, kundvård, portioneringsteknik, budgetering/kalkylering för ledare inom kostområdet.
- Ledarskapsutveckling.
- Konsultstöd i förändringsarbetet samt vid organisationsförändringar.
- Personalekonomisk rådgivning.
- Personlig coachning av ledande medarbetare under omstruktureringar så att man på detta sätt kan erhålla en turboeffekt av förändringsprocessen inom kostverksamheten.
I samarbete med Smakrådet, kan vi även erbjuda följande tjänster:
- Näringsberäkningar av matsedel i befintlig verksamhet
- Förslag på förändringar som följer Livsmedelsverkets riktlinjer för mat inom förskola, skola och äldreomsorg
- Kvalitetssäkring av recept
- Matsedelplanering
- Fortbildning inom specialkost
Kontakta oss för mer information » |
|